foto-foto dan video kekejaman Wahabi membantai dan membakar orang Syiah di Iraq.. Mangsa diikat, disirami minyak dan dicampakkan dalam kubangan api sambil melaungkan Allahuakbar ! Juga ada yang ditembak mati.. Apa maksud Allah bagi mereka?

0
7,647 views

Foto kekejaman Wahabi membakar orang Syiah

003

Pengganas Wahabi mempunyai banyak cara untuk merosakkan nama baik Islam. Di manakah dalil kebenaran ajaran Ibnu Taimiyah? Sedangkan al-Quran menyatakan ‘Serulah ke jalan tuhanmu dengan Hikmah dan pendekatan terbaik’. Namun Ibnu Taimiyah dalam tulisannya mempunyai banyak unsur keganasan dan sering kita temui fatwanya untuk orang yang tidak sependapat dengannya: ‘Fatataba Au Qutila’ … hendaklah dia bertaubat atau dibunuh…

Dalam posting kali ini saya menyiarkan foto-foto kekejaman Wahabi membakar orang Syiah di Iraq. Mangsa diikat dan disirami minyak dan dicampakkan dalam kubangan api sambil melaungkan Allahuakbar!. Apa maksud Allah bagi mereka?

Lagak ngeri ini mungkin mereka kira dapat menakutkan orang awam terhadap Wahabi. Namun matlamat kesyaitanan Wahabi ini telah mencemarkan agama Islam yang damai, indah dan permai.

Ini antara koleksi video kejam terrorist Wahabi (dari kumpulan al-Qaeda) membunuh Syiah di Iraq. Mangsa telah diculik dan dibawa ke satu tempat untuk ditembak di kepala seorang demi seorang dengan pistol. Ada banyak lagi video yang akan saya tampilkan di sini sebagai bukti bahayanya ajaran wahabi ini yang bukan hanya mengkafirkan orang lain, malahan mereka membunuh sesiapa pun yang tidak sependapat dengan pegangan mereka.

Video ini pula menunjukkan kira-kira 30 orang pekerja Syiah ditembak di Iraq. Pembunuhan ini mengingatkan kita bagaimana Sunni dibunuh ketika Wahabi menyerang Hijaz. Semoga ajaran sesat ini cepat dibanteras sebelum terlambat.

NO COMMENTS